top of page

Search Results

15 resultater for ""

Produkter (6)

Se alle

Services (2)

Se alle

Events (2)

Se alle

Blogindlæg (5)

  • Du bliver først rig når du giver slip på det der gør dig fattig.

    Det er svært, at skabe en livsformue når du bygger din livskonto op på røde tal. Du bliver først rig når du giver slip på det der gør dig fattig. Din rigdom kan for dig være penge og materielle goder, relationer, vaner, overbevisninger, adfærd og tanker. Hvis du kæmper med dine konti på et eller andet område i dit liv så giv det opmærksomhed og kig ind på det; gør det dig rig eller fattig. Hvis du kommer frem til ved lidt simpel hovedregning, at det trækker på dine konti eller din overordnet livskonto så må du få den i overskud eller i det mindste i nul. Der er rigtig mange mennesker der spilder deres liv på, at få noget der altid vil give minus til, at give plus. Det er en livslang kamp INDTIL de indser, at det her vil ALDRIG give overskud. Vi kan kæmpe for et underskud skal give overskud og vi kan lykkedes indimellem og endda skabe en “milliardforretning” men vi kan også gå endnu mere i underskud; til sidst drukner vi i det hele og “dør”; der er lukket og slukket. For nogen kan det være utrolig svært ikke, at få et minus til plus med så megen indsats, arbejde, forståelse som tilgivelse og regne på det konstant; lad det ligge og indse det er en dårlig forretning. Rigdom kommer til dig lige i det øjeblik du ser tingene som de er, tør være dig og indser du aldrig kan slå virkeligheden på målstregen. Nu kan virkeligheden jo være fabelagtig og fantastisk men det kan kræve du gør en indsats for det du vil have; start med, at indse hvem du er lige nu og hvem du gerne vil være; så har du et udgangspunkt og et slutpunkt som er alt du behøver! - resten er matematik og mellemregning. #økonomi #penge #formue #livskonto C. Emé “Du vælger dine indtægter og dine udgifter; så tænk dig godt om hvad du inkludere og ekskludere fordi på papiret kan det ligne et minus eller plus men i virkeligheden giver det dig det modsatte”

  • Pas på med hvem fortæller din historie

    Det sker vi lader andre definere vores historie igennem deres fortælling om os; husk nu, at eje den selv. Det er dig der har levet dit liv og været med hvert evig eneste sekund; ikke andre. Du er dit eget livsvidne.

  • Du må aldrig glemme...

    Vi kan alle "redde" liv... Cristel Emé “At bruge et øjeblik af din tid på at give et andet menneske et kompliment er en livsgave” Du må aldrig… At give et kompliment til et andet menneske er den fineste form for anerkendelse af den de er blevet til uanset alder; det er godt at blive set. Nedgør aldrig en persons ambitioner for ambitioner er et drive for, at opnå noget; et godt liv og hver enkelt har sine ingredienser. Alle er født med en eller anden form for ild som brænder for, at “få” noget. Den er nogens livsredning, motivation og redningskrans; nogens flamme kan kræve mere ilt end andres. Husk det! Ikke alle står på deres vej ind i livet med en redningsvest, redningskrans, redningsbåd og redningshold. Nogen indtager verden uden noget der “redder dem”; de må nu redde sig selv igen og igen og hvis ikke de er drevet af en ambition om “noget” som f.eks. at overleve, komme tørskoet i land og finde en “ø” hvor der er rart og godt så “dør” mennesket i dem. Tag aldrig andres håb, tro og kærlighed fra dem for så mister de livet og det kan mistes på flere måder. Skal du noget så skal du gøre noget godt og skal og ikke bør men give ud af alt det du har selv når du intet har (føler du); bare giv et kompliment og et “jeg ser dig” så har du reddet et menneske et kort øjeblik men det ene kan blive til mange og nu reddes der liv. Lad deres ambitioner få grobund i selv det hårdeste muld, de sværeste kår og på de mørkeste enge og lad livet skinne igennem for selv lidt sol er bedre end ingenting. Sidder personen i jord til knæene så rækker du hånden frem fordi du står så nok på lidt fastere grund og gør du ikke så rækker I hinanden livet. Så ros og anerkend dem der gør noget og prøver; dem som hver dag står op med livets bagage og tager sig sammen. Ingen ønsker sig et ulykkeligt liv. De nogen tager sig sammen for at pleje troen, håbet og kærligheden men mest af alt har de en ambition om, at også få et helt og godt liv hvor de kan få lov, at leve og udleve dem selv. Så husk ambitioner er ikke et negativt ord. Det kan da ikke være svært vel?

Se alle
bottom of page