top of page

CRISTEL EME´ BRAND

Kvinden med de NI liv!
"Det her er min fest! - Jeg invitere dem og det som skal med som gæst". Jeg har rundet de magiske 55 år og har et fantastisk rigt liv på livserfaring som jeg kan se tilbage på; alt har det givet mig.

 

Mit liv begyndte først rigtigt da jeg valgte mig selv; det blev startskuddet til et ubeskriveligt nyt liv og et tilfældig møde i receptionen på Hotel D`Angleterre med Dalai Lama sammen med et nyt berigende bekendtskab hvor filosoffen Kierkgaard kom i fokus åbnede mit sind og min nysgerrighed.

 

Lad mig gøre en ting klart; mit arbejde og min livsmission er ikke bedrevet ud fra en religion eller overbevisninger men derimod en stor interesse og et stort hjerte for mennesket, intelligens og tanker som udmunder i livsfilosofi og livsstrategier. 

 

Vi har alle en ekspertise i noget og det noget blev min helt utrolig store livserfaring sammen med mine studier til jeg af flere af mine klienter, kunder, læsere og omgangskreds kaldes "livs-læge".

Min største succes er min sønner. De er hele kernen af alt hvad livet kan give på øverste hylde. Alt hvad livet rummer af godt findes i dem og de sender det tilbage til mig igen og igen og igen. Jeg er en lykkelig kvinde. De er mit livs kærlighed, altid.

Livet har givet mig glæder, sorger, smil, latter, vrede, skuffelse, drømme, muligheder, kampe, lethed, skønne mennesker, mindre skønne mennesker, oplevelser, eventyr og listen er alenlang men ikke, at forglemme indsigt, læring og visdom til, at jeg kan leve mit liv med et åbent og kærligt hjerte som sind uanset hvad verden byder ind med. Det er mit udgangspunkt her i livet lige der hvor jeg står nu. Det sker jeg må rykke tilbage til start og forfra; men intet har været forgæves for jeg har turde leve og fejle og prøve mig frem. 

Skulle jeg lukke jeg mine øjne i morgen vil jeg se tilbage på et liv med mange liv. Jeg ynder selv, at kalde mig "kvinden med de ni liv" og selvom livet ikke altid smiler lige så meget igen som jeg ville ønske mig så er der måske atter en dag i morgen; den bliver endnu bedre end i dag.

Når man begynder, at nå denne alder så sker der noget; magisk. Der kommer en klarsynethed. En dejlig indre ro som balance og du ser mere og mere klart; hvad du vil og ikke vil. Hvem der skal med som "gæst" i livet og ikke. Hvad du holder af, at bruge din kostbare tid på og ikke. Hvad du vil stå op til hver dag og investere dit hjerte som sind i og med. Hvilke gaver livet har givet dig men også taget fra dig og hvilke du vil fylde resten af dit liv med. 

Du begynder, at være selektiv, kreativ, livsfavnende, livssulten, kvalitetsbevidst, kræsen, skarp, omhyggelig, målrettet og reflekterende; men ikke på samme måde som før!

Du ved godt du ikke vil leve forevigt. Du kender ikke udløbsdatoen og du ved når du finder en diamant, at sætte pris på den, at gå efter det der gør dig godt og det du vil have. Du har nu nok livserfaring til, at lægge til og trække fra. Du kan måske ikke få frit valg på alle livshylderne men det er jo det alder kan; hjælpe dig med, at fokusere og se helt klart på det du gerne vil fylde dit liv op med fra morgen til aften.

Du vil stadig opleve sorger, skuffelser, tab og begå fejl men du vil blive endnu bedre til glæderne, succes, resultater og alle livets goder fordi du kender livskontrasterne og uden modsætninger kan vi ikke se forskel på hvad vi vil og skal eller ikke. 

Vi skal fejre hver dag. Vi skal prøve hver evig eneste dag, at stå op og være glade, søde og gode mennesker. Vi skal gøre vort bedste til, at sprede solskin omkring os og hvis det fejler så skyldes det nok en underliggende "opgave" vi er i gang med for, at kunne gøre det endnu bedre; det er ok.

Må det gode altid sejre. 

C. Emé

"The Brand"

Jeg kommer med 25+ års erfaring fra erhvervslivet og udtrykket "brand" er jeg ret vild med da i min verden er næsten alt et "brand" på den gode måde.

"A brand is an intangible marketing or business concept that helps people identify a company, product, or individual."

Section Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

bottom of page