top of page
Beige papir
Beige papir

FAQ

På denne side prøver vi at besvare de fleste af dine spørgsmål i forbindelse med dine bestillinger af bøger og andre produkter på dette website.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

+45 3013-3317 eller +45 9360-0042.

Med venlig hilsen

Huset Emé

Forsendelse, bytteservice, returnering samt reklamationsret

Vi bytter gerne dit køb til et andet eller refundere din betaling hvis du har fortrudt eller modtaget en beskadiget varer. Det er vigtigt, at skulle du ønske, at refundere dit køb, at emballagen ikke er brudt hvilket vil sige, at bogens plombering ikke må være brudt. Det vil sige, at varen må ikke vise tegn på den har været taget i brug eller på anden måde vise tegn på den har været benyttet. Den skal være uskadt og det er vigtigt, at du fremsender din kvittering for dit køb så vi kan behandle dit ønske om returnering eller bytte til en anden. Vi har 14 dages bytte/returservice. 


Hvis du ønsker, at benytte dig af vores fortrydelsesservice skal du gøre følgende;

Du skal sende en meddelse på cristeleme@icloud.com og du er også velkommen til, at kontakte os på  3013-3317.  Vi giver ikke fortrydelsesservice hvis ikke du forinden har kontaktet os omkring dit ønske herom og modtaget vores accept.

Ved fortrydelse skal der indsendes en skriftlig anmodning på; cristeleme@icloud.com

Følgende regler gør sig gældende for fortrydelsesretten; 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen og 14 dag frem fra den dag dit køb er leveret i forhold til GLS og online ved E-bøger og e-lydbøger som ikke kan fortrydes i det øjeblik du har godkendt og købt og givet samtykke for omgående levering.

Vi sender med GLS.

Skal vi refundere dine penge skal varen returneres og som beskrevet efter aftale med kundeservice og i ordentlig stand samt i ubrudt emballage. Varen skal returneres for egen regning og være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at du returnere med Track & Trace da du har ansvaret for pakken indtil vi har modtaget den. Vi refundere din betaling når pakken er modtaget og godkendt for, at leve op til vores betingelser.

VIGTIGT! Du skal huske, at vedlægge din kvittering/kopi af den så vi kan genkende din returnering og behandle den.

Returnering

Da det er dit ansvar at varen ikke returneres i dårlig stand forårsaget af at den ikke er sendt forsvarligt. Hvis varen giver tegn på den er blevet  læst/brugt vil det få indvirkning på returneringen og vi forbeholder os ret til at annullere refunderingen hvis ikke den er modtaget og refunderet på ordentlig vis og dermed påvirke varens nu handelsmæssige værdi. 

Godkendes varen refundere vi beløbet til det betalingsmiddel  som du har benyttet da du foretog dit køb. Husk dokumentation for dit køb.

Til sidst men vigtigt;
Vi refundere ikke en varer der viser tegn på brug, er beskadiget eller behandlet varen uforsvarligt samt ikke læst vores regler omkring returnering, bytte- og reklamationsservice. Vi ønsker, at give vores kunder en god købsoplevelse og vi ønsker, at bestræbe os på, at give os den bedste kundeservice. 

​​

Med venlig hisen

Huset Emé 

Skærmbillede 2022-10-09 kl. 21.10.43.png
bottom of page