top of page

Hello!

Founder & CEO at Cristel Emé.

Velkommen indenfor i mit "hjem". 

Når du interagere med dig selv gæster du dit eget liv og mennesket dig.

Når du interagere med andre mennesker er I gæster i hinandens liv.

Når du gæster verden er du inviteret med som gæst.

Jeg glæder mig til. at invitere dig ind i min livsverden hvor jeg ønsker du kan finde inspiration til 

dit eget liv.

"Af al medicin i verden er der den, der er over dem alle og den vigtigste; den du skaber i dig selv og dit liv. Den livsmedicin, du hver dag udskriver til dig selv, og som former hele dit liv"

Når du mestre dit liv bliver du verdensmester i, at leve og af alle mesterskaber i livet må det være det første du går efter for derfra vil livsstrategien til de andre mesterskaber ligge i læringen fra den første og vigtigste"

C. Emé

Livsfilosoffen Cristel Emé skriver om mennesker, livet og forholdet til os selv i hendes banebrydende bøger hvor hun på klogeste og smukkeste vis indvier læseren i hendes livsvisdom.

Bøgerne tager læseren på en livsrejse ved, at spørge, beskrive og dosere livskloge tanker som inspiration til hvordan vi kan leve vores liv godt, rart og klogt som et helt menneske; være sit helt eget menneske.​​

Skærmbillede 2021-01-13 kl. 22.20.51.png

CRISTEL EME´

Lidt om...

Cristel Emé læser filosofi på Århus Universitet samt til psykoterapeut, biopath, LifeScience o.a.. Hun er MediYoga Instruktør, Mindfulness Instruktør, Life & Health Coach, Mindful Eating Practitioner, Positiv Psykologi Vejleder samt mange andre kurser og kortere uddannelser med fokus på mennesket. Hun skriver, holder foredrag, underviser, formidler og giver inspiration til, at mestre kunsten, at være et helt menneske og leve et helt liv. 

Kosmopolit. Født i Danmark. Boet, studeret og arbejdet i bl.a. San Francisco, Boston (Harvard University), Barcelona og Dubai. Opvokset i modebranchen i familieejet virksomhed med internationalt virke. Erfaring fra TOP 500 companies, CEO, MD and Chairman. Fokus i FMCG businesses 25+ år.

Pejs i stuen
bottom of page